Posted on

Teollisuusvalaisimet ovat osa vihreää siirtymää

UFO LED High Bay -kattovalaisimet ovat ihanteellisia suurille sisätiloille, kuten kuntosaleille, varastoille, vähittäiskaupoille ja muille kaupallisille sovelluksille. Teollisuusvalaisimet ovat osa vihreää siirtymää, ne ovat myös tärkeä osa turvallisuutta ja tuottavuutta. Oikea valaistus avotilan korkeakattoisilla alueilla voi parantaa työympäristöä, minimoida huollon ja säästää energiaa. High Bay valaistusratkaisumme täyttävät laitoksen tavoitteet tarjoamalla erinomaisen valon laadun ja energiatehokkaat tuotteet pitävät kustannukset alhaisina. Enemmän kuin pelkkä päivitys, UFO LED High Bay- valaistusratkaisut ovat muutos oikeaan suuntaan kohti vihreää tulevaisuutta, jossa on halvempia, turvallisempia ja tuottavampia tiloja.

Käyttötarkoituksesta riippuen, valaistuskulma on 60, 90 tai 120 astetta.

1 Comment

Vastaa