Posted on

Kalusteiden virtakiskojärjestelmä

Myymälöissä ja esittelytiloissa tuotteiden näkyvyys paranee radikaalisti, kun jokaiseen hyllyyn saadaan oma valaistus. Ongelmaksi hyllyjen valaistuksessa tulee kaapelointi, jonka pitä olla helposti muokkautuva. Jokaisen hyllyn siirron jälkeen pitää saada virtasyöttö myös uudelle hyllyn sijainnille. Tähän on nyt nerokas ratkaisu. Kalusteiden virtakiskojärjestelmä kattaa pinta- ja upotusmallisen virtakiskon ja asennustarvikkeet. Järjestelmä on tehty yksinkertaiseksi ja joustavaksi. Vain yksi liitinmalli itse valaisimille ja toinen virransyöttöliitäntä kiskon päähän. Lisäksi päätykappaleet. Virtakiskojärjestelmä soveltuu tasajännitteelle ja suurin kuormitettavuus on 25A, joka riittää tehokkaampaankin valaistukseen. Tutustu tuotteeseen ja pyydä tarjous.

Vastaa