Posted on

Suomen LED-valojen markkinapaikka!

LED-valot ovat jo kaikille tuttuja, ainakin jollakin tavalla. Niiden historia valaistuskäytössä on hädin tuskin 20 vuoden pituinen, mutta nyt voi hyvällä syyllä sanoa, että LED on pala jokaisen ihmisen elämää. Tarkasti ajatellen, ainoa paikka, jossa LED ei ole hyvä vaihtoehto, löytyy jokaisen keittiössä. Uunin lämpötilat ovat liian korkeita led-tekniikalle. Kaikkeen muuhun voisi kuvitella löytyväksi sopiva LED. Tämä palvelualusta on pitkäaikainen haave, joka on vain odottanut teknistä toteuttajaa. Suomen LED-valojen markkinapaikka on myös haaste, voiko kymmenet kilpailevat yritykset toimia saman “katon” alla. Mielestäni kyllä, asiakkaiden etua silmällä pitäen.

Kaupankäynnin tarkoituksena on tuottaa palkkio tai palkkaa myyjälle ja samalla tarjota ostajalle hyödyke, jota hän on hankkimassa. Jokainen myyjä on joutunut investoimaan hyödykkeen myymiseen sekä pääomaa että työaikaa. Mitä paremmin ja selkeämmin tuote on kuvailtu, sitä vähemmän siitä pitää antaa erikseen lisätietoja. Asiakas voi tutustua annettuun informaatioon ja päättää sen perusteella, vastaako sen hinta hänen tarpeitaan.

Suomen LED-valojen markkinapaikka on virallisesti avattu, mutta teknisiä yksityiskohtia saatetaan hioa vielä. Käyttäjäystävällisyys on tärkeää kaikille osapuolille.

Vastaa