Toimitusehdot 15.1.2021

Toimitusehdot koskevat ledkaupat.nadenex.fi -verkkosivustolla kauppiaille tilattavissa olevia tuotteita ja palveluita. Verkkosivuston haltija on Lite Lion Europe, myöhemmin sivuston haltija.

Markkina-alue

Palvelusivusto ledkaupat.nadenex.fi on suunnattu Suomen markkina-alueella toimivien sekä Suomeen toimittaville LED-tuotteiden kauppiaille.

Palvelut ovat tilaajan käytettävissä heti tai 1-2 työpäivän kuluessa palvelutyypistä riippuen. Automaattisesti asentuvissa palveluissa asiakas saa ladata käyttöön oikeuttavat tiedot heti maksujärjestelmän havaitessa suoritetun maksun. Lisäasennuksia ja yksilöllisiä muutoksia vaativissa palvelupaketeissa toimitusaika riippuu asiakkaan antamasta aineistosta ja sen laajuudesta. Normaalitoimitusaika on 1-2 työpäivää aineiston vastaanottamisesta. 

Aineisto

Jokainen kauppiaaksi rekisteröitynyt rakentaa oman kauppansa hyviä liiketapoja noudattaen. Totuudenmukainen informointi tuotteiden teknisistä ominaisuuksista on tämän sivuston ensisijainen vaatimus. Katteettomien lupausten jakaminen tuotekuvauksessa johtaa oikaisupyyntöön ja mahdollisesti lopuksi tilin sulkemiseen.

Asiakkaan aineisto

Palvelupaketin sisältäessä kauppiaalle tehtäviä erikoissivuja, pyydämme toimittamaan kuvat ja tekstit sähköpostilla info@litelioneurope.com heti tilauksen jälkeen.

Tekniset rajoitukset

Palvelun täydellisesti keskeytyessä teknisen vian, palvelunestohyökkäyksen tai vastaavan pitkäaikaisen haitan vuoksi korvauksen suuruus määritellään sopimuksesta jäljellä olevan ajan mukaan.

Kauppiastiedot

Kaupassa on tarjolla kolmansien osapuolien (kauppiaiden) tuotteita. Jokaisella kauppiaalla on omat myyntiehtonsa ja vastuu myymistään tuotteista. Sivuston haltija pyrkii valvonnallaan pitämään kaupoissa hyviksi koetut myyntitavat ja tuotteiden laadun hyväksyttävänä. Reklamaatiotilanteissa on ensisijaisesti neuvoteltava kyseisen myyjän kanssa ja vasta sen jälkeen ilmoitettava sivuston haltijalle, jos sopimusta ei synny. Yhteydenottolomakkeeseen on merkittävä myyjätahon nimi ja tilausnumero. Sivuston haltija voi enintään irtisanoa myyjän oikeuden käyttää sivustoa tuotteidensa markkinointiin.

Kaikki yhteydenpito voidaan tehdä suomen tai englannin kielellä. 

Sivuston haltijan tiedot:

Lite Lion Europe OÜ

Helgi tee 2A

75312 Peetri

Viro

Email. yhteyslomake (info@litelioneurope.com)

Puhelin  +358 44 2608345   11-18 (UTC +2)

ALV:

Sivuston palveluhintojen arvonlisäverokanta on Viron 20%. Yrityksille laskutus tapahtuu EU-yhteisömyyntinä, joten laskun todellinen vero on 0%. Kauppiaat myyvät tuotteensa oman maansa tai kaupassa sovellettavaa ALV-verokantaa noudattaen (Suomi 24%).

Tulovero:

Kaupassa myyjänä toimivat tahot ovat itsenäisesti vastuussa oman tuloveronsa ilmoittamisesta ja tilittämisestä. Sivuston haltija ei toimi työnantajana eikä tilaajana Viron ulkopuolelle rekisteröityjen toimijoiden kaupankäynnissä. Kauppias on verovelvollinen ainoastaan omassa asuinmaassaan eikä tällä sivustolla myynti poikkea mitenkään tavallisesta myynnistä.